11:28 30.03.2021

Нацсоцслужба впроваджує візуалізовану соціальну карту територіальних громад - Мінсоцполітики України

1 хв читати
Нацсоцслужба впроваджує візуалізовану соціальну карту територіальних громад - Мінсоцполітики України

Національна соціальна служба впроваджує візуалізовану соціальну карту територіальних громад.

"У тестовому режимі на веб-сайті Міністерства соціальної політики України запрацювала інформаційна панель з основними статистичними даними щодо захисту прав дитини та надання соціальних послуг у громадах", - ідеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Зазначається, що загалом буде оприлюднено 160 індикаторів соціальної карти, зокрема за напрямами: створення та забезпечення функціонування служб у справах дітей; захист прав дітей у територіальній громаді; забезпечення прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; суб'єкти, що надають соціальні послуги вразливим категоріям населення; з інших питань соціального захисту населення.

Візуалізовані дані доступні і на узагальненому загальнодержавному рівні, і на регіональному, районному рівнях і щодо кожної територіальної громади.

"На час тестування оприлюднено декілька статистичних показників, а також користувачі можуть отримати на карті контакти кожної територіальної громади, служби у справах дітей (у разі утворення) та суб’єктів надання соціальних послуг (у разі наявності) в них", - зазначають у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА