08:02 31.03.2021

Депутати від "Слуги народу" вилетіли в Івано-Франківську область, щоб проконтролювати процес підрахунку голосів у №87 окрузі

2 хв читати
Депутати від "Слуги народу" вилетіли в Івано-Франківську область, щоб проконтролювати процес підрахунку голосів у №87 окрузі

Делегація з понад 20-ти народних депутатів від партії "Слуга народу" вилетіла у вівторок на виборчий округ № 87 в Івано-Франківській області, щоб проконтролювати процес підрахунку голосів на проміжних виборах до Верховної Ради, повідомив в коментарі агентству "Інтерфакс -Україна" голова політсили Олександр Корнієнко.

"Схоже, що хтось намагається навмисне затягнути процес підрахунку голосів і встановлення результатів довиборів в 87-му окрузі. Тому депутати від "Слуги народу" вирушили в Івано-Франківську область, щоб поспілкуватися з людьми і з'ясувати причини", - зазначив Корнієнко.

За його словами, зараз ситуація на окрузі тривожна: оброблено тільки 67% протоколів дільничних виборчих комісій, а окружна виборча комісія взагалі призупинила роботу, "оскільки зник її минулий глава".

"У день виборів наші спостерігачі повідомляли про низку порушень на дільницях. Навіть надходили повідомлення про нібито "мінування" виборчої комісії. Тому ми повинні захистити вибір українців і нікому не дозволимо позбавити їх права вільно обирати своїх представників у Верховній Раді", - наголосив Корнієнко.

Делегацію депутатів разом із ним очолив також голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"До речі, депутати не беруть відряджень і летять в Івано-Франківську область за власний рахунок", - додав Корнієнко.

Як повідомлялося, 28 березня 2021 року в одномандатних виборчих округах № 50 в Донецькій області і № 87 в Івано-Франківській області відбулись проміжні вибори до Верховної Ради, участь у яких брали 32 кандидати.

Згідно з результатами електронної обробки 100% протоколів, на 50-му окрузі переміг представник політичної партії "Порядок" Андрій Аксьонов, набравши 65,46% голосів виборців.

Разом із тим, за даними сайту Центральної виборчої комісії, після підрахунку 67,52% електронних протоколів, на окрузі № 87 лідирує Василь Вірастюк (партія "Слуга народу") - 31.3% голосів, на другому місці "Свободівець" Руслан Кошулинський - 28.88%, а у Олександра Шевченка (партія "За майбутнє") - 28,73%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА