14:31 01.04.2021

СБУ та Нацполіція забезпечують охорону на окрузі №87 через можливі спроби дестабілізувати ситуацію навколо виборів

2 хв читати
СБУ та Нацполіція забезпечують охорону на окрузі №87 через можливі спроби дестабілізувати ситуацію навколо виборів

Співробітники Служби безпеки України та Національної поліції України ухвалили рішення про забезпечення охорони на окрузі №87 в Івано-Франківській області через можливі спроби дестабілізувати там ситуацію навколо проміжних виборів до Верховної Ради.

"Служба безпеки України у межах своїх повноважень вживає усіх необхідних заходів для недопущення спроб дестабілізації обстановки, порушення громадського спокою та вчинення правопорушень під час проміжних виборів до Верховної Ради України. Впродовж останньої доби до правоохоронних органів надійшло 4 повідомлення про мінування та 3 повідомлення про захоплення заручників на об'єктах 87 ОВО", - повідомляє ГУ СБУ в Івано-Франківській області у Facebook.

Зазначається, що всі ці повідомлення виявилися помилковими, тому за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу життю і безпеці громадян буде відкрито кримінальне провадження.

"Такі події свідчать про можливі спроби дестабілізувати ситуацію навколо виборів на 87 ОВО. У зв'язку з цим, СБУ прийнято рішення разом з органами Національної поліції забезпечувати охорону на 87 ОВО. СБУ наголошує, що в межах своїх повноважень реагуватиме на будь-які спроби порушити закон", - наголосили у відомстві.

Як повідомлялося, 28 березня 2021 року в одномандатних виборчих округах №50 в Донецькій області та №87 в Івано-Франківській області відбулися проміжні вибори до Верховної Ради, участь в яких брали 32 кандидати.

На 87 окрузі в Івано-Франківській області станом на ранок четверга кандидат партії "За майбутнє" Олександр Шевченко обігнав кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського, набравши 28,83% голосів, повідомляє сайт Центральної виборчої комісії.

Згідно з оприлюдненими даними на сайті Центрвиборчкому, загальна кількість порахованих комісією бюлетенів вдень 1 квітня становить 79,48%. На першому місці залишається кандидат "Слуги народу" Василь Вірастюк із 31,02%. На другому місці Олександр Шевченко з партії "За майбутнє", який набрав 29,58%, за ним - представник "Свободи" Руслан Кошулинський (28,80%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА