20:13 01.04.2021

У Києві спецперепустки на проїзд видаватимуть виключно для працівників підприємств критичної інфраструктури

2 хв читати
У Києві спецперепустки на проїзд видаватимуть виключно для працівників підприємств критичної інфраструктури

Офіційний портал Києва оприлюднив порядок отримання спецперепусток на проїзд у громадському транспорті, які почнуть діяти з 5 квітня, на період посилення карантинних обмежень у зв'язку з поширенням COVID-19.

"Згідно із затвердженим порядком, спецперепустки видаватимуться виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури. Керівникам інших організацій міська влада рекомендує перевести працівників на дистанційний режим роботи", - наголошується у повідомленні.

Для отримання спецперепусток керівники підприємств та організацій мають відправити лист на директора департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА).

У листі необхідно зазначити: назву підприємства; обґрунтування необхідності отримання спецперепусток; обґрунтування кількості спецперепусток із зазначенням штатної чисельності працівників підприємства; реквізити підприємства із зазначенням розташування підприємства - адреси та району Києва; контактну особу для отримання спецперепусток із зазначенням номера телефону.

За результатами розгляду листа, контактній особі повідомлять про місце та час отримання спецперепусток.

"Звертаємо увагу, що кількість спецперепусток обмежена. Заяви від окремих осіб не приймаються. Зауважимо, що оплата проїзду здійснюється на загальних підставах", - зазначено у повідомленні.

Спеціальний пропуск для проїзду у громадському транспорті дійсний при пред'явленні службового посвідчення або паспорта, або посвідчення водія та наявності у особи засобів індивідуального захисту та оплаченого проїзду.

У повідомленні зазначена адреса, телефон та електронна пошта для заявок, а також перераховано місця отримання спецперепусток у разі позитивного розгляду заявок.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА