07:34 02.04.2021

Правоохоронці встановили замовників і організатора підпалу автомобіля поліцейського на Херсонщині

2 хв читати
Правоохоронці встановили замовників і організатора підпалу автомобіля поліцейського на Херсонщині

Правоохоронці Херсонської області затримали паліїв автомобіля поліцейського і встановили замовника злочину, який перебуває за кордоном, повідомили в прес-службі Нацполіції України.

"Ініціаторами цього злочину є двоє відомих у Херсонській області братів, які перебувають у міжнародному розшуку за організацію двох замовних вбивств у 2018 році. А координувала дії безпосередніх виконавців людина, яка перебуває за кордоном", - сказано в повідомленні на сайті Нацполіції в четвер.

За інформацією правоохоронців, вони отримали інформацію про те, що невідомі особи з метою "особистої помсти і залякування працівника поліції готуються до пошкодження його особистого майна, зокрема - підпалу автомобіля". Під час проведення негласних розшукових дій оперативно встановили осіб, які повинні були це зробити, а потім спланували спецоперацію для їх затримання.

"Залучаючи спецпідрозділ КОРД, для контролю за здійсненням злочину, ми одразу після скоєння злочину затримали трьох осіб за підпал автомобіля одного з керівників територіального підрозділу в Херсонській області", - розповів начальник Департаменту карного розшуку Вадим Дзюбинський.

Затриманими виявилися троє раніше судимих херсонців. Одному із зловмисників 33 роки, двом іншим - по 31. Чоловіків затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомили їм про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.347 (умисне пошкодження майна, що належить працівнику правоохоронного органу або його близьким родичам, у зв'язку з виконанням службових обов'язків працівником правоохоронного органу, вчинене шляхом підпалу) КК України.

Дзюбинський також повідомив, що оперативники Нацполіції встановили замовників і організатора підпалу автомобіля поліцейського.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА