17:50 02.04.2021

У Запоріжжі посилюють карантинні обмеження

1 хв читати
У Запоріжжі посилюють карантинні обмеження

Через погіршення епідемічної ситуації з COVID-19 у Запоріжжі з 3 квітня буде посилено карантин для запобігання колапсу в медичній системі міста.

За інформацією прес-служби Запорізької міської ради, рішення про посилення карантинних заходів 2 квітня ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання комісії відзначалася стрімка завантаженість лікарняних ліжок у медзакладах Запоріжжя, що сягнула 82%.

Про необхідність упровадження додаткових карантинних заходів у Запоріжжі заявили медики.

Так, представники санітарної служби міста відзначили значне зростання хворих на коронавірусну інфекцію - "якщо ще наприкінці лютого щодня фіксувалося близько 60 хворих, то за результатами минулого дня - 450".

Рішенням Запорізької міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з суботи, 3 квітня, в Запоріжжі, зокрема, заборонено роботу сфери громадського харчування з 20.00 до 6.00, а у вихідні місцеві кафе й ресторани зможуть працювати тільки навинос.

Також упроваджено заборони на проведення масових заходів, окрім спортивних заходів без глядачів; роботу кінотеатрів, інших закладів культури; спортивних залів і фітнес-центрів; ринків і магазинів, окрім продовольчих; учні старших класів перейдуть на дистанційне навчання.

Наразі Запорізька область залишається в "помаранчевій" зоні.

Посилення карантинних обмежень у Запоріжжі діятиме до особливого розпорядження місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА