08:31 03.04.2021

З початку поточної доби російські найманці 1 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
З початку поточної доби російські найманці 1 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці 1 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку 3 квітня обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. З боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Так, недалеко Водяного, що на Приазов'ї, противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - сказано у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у суботу вранці.

За минулу добу, 02 квітня, зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню на Донбасі.

"За минулу добу, 2 квітня, було зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 20 обстрілів по позиціях українських захисників і 1 обстріл цивільної інфраструктури міста Красногорівка. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населених пунктів Золоте-4 і Новоолександрівка російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го і 120-го калібрів, а біля Світлодарська і Новотошківського ворог використовував великокаліберні кулемети і гранатомети різних систем. У напрямку селища Новолуганське збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з гранатометів різних систем. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населених пунктів Пищевик, Красногорівка і Гнутове противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а поблизу селища Опитне - ще і з протитанкового ракетного комплексу ... Внаслідок ворожих обстрілів, двоє українських воїнів отримали поранення. Військовослужбовцям оперативно надана необхідна медична допомога", - зазначили в штабі ООС.

У районі населеного пункту Красногорівка противник обстріляв цивільну інфраструктуру, в результаті чого цивільна особа отримала осколкове поранення. Потерпілий був доставлений до медичного закладу.

Про факти порушень Українська сторона СЦКК оперативно поінформувала СММ ОБСЄ.

"Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА