17:45 04.04.2021

Зеленський з дружиною прибув з офіційним візитом до Катару

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською прибув з офіційним візитом до Держави Катар.

Відповідний допис, проілюстрований фотографіями прибуття до Катару, розміщено на сторінці Офісу президента в соцмережі Facebook у неділю.

"Президент зустрінеться з еміром Держави Катар шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та прем’єр-міністром, міністром внутрішніх справ Катару Халідом бін Халіфою Аль Тані", - йдеться в повідомленні.

Заплановано також підписання низки важливих двосторонніх документів.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" позаштатний радник глави Офісу президента Тимофій Милованов, під час візиту обговорюватимуться питання продовольчої безпеки, експорту продукції сільського господарства, спільні інвестиції в розвідку видобутку газу в Україні, постачання скрапленого газу з Катару, інвестиції та концесійні проекти в інфраструктурі, енергетиці, агро- та інших галузях, інвестиції в українські стартапи, участь у приватизації в Україні, питання допомоги з безпекою на Чемпіонаті з футболу в Катарі, ситуація з COVID-19, співпраця щодо кібербезпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА