12:01 05.04.2021

Міністр Чернишов про школи з убиральнями на вулицях: ми робимо все, щоб голови ОДА нарешті припинили цю ганебну практику

1 хв читати
Міністр Чернишов про школи з убиральнями на вулицях: ми робимо все, щоб голови ОДА нарешті припинили цю ганебну практику

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов заявляє, що міністерство працює над тим, щоб у 2021 році обласні державні адміністрації вирішили питання з відсутністю вбиралень у приміщеннях шкіл.

"Мінрегіон звертав увагу на цю проблему минулого року. Впевнений, що всі голови облдержадміністрацій працюють над тим, щоб добробут і комфорт наших дітей, які навчаються в закладах освіти, був відповідним. У переважній більшості шкіл цю проблему вирішили. Я особисто відвідую регіони, і можу підтвердити, що таких об’єктів стало значно менше. Але це продовжує бути у фокусі нашої уваги, і там, де є якісь поодинокі випадки, – це буде обов’язково виправлено", - сказав Чернишов в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

На уточнювальне запитання, чи буде цю проблему повністю усунуто у 2021 році, він наголосив, що "Міністерство робить усе, щоб голови облдержадміністрацій нарешті припинили цю ганебну практику".

Як повідомлялося, в січні минулого року колишній міністр освіти і науки Ганна Новосад заявляла, що до кінця 2020 року в Україні не залишиться шкіл, які не мають туалетів у приміщенні.

У 2019 році в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва і регіонального розвитку і ЖКГ заявляли, що в Україні 10% шкіл без убиралень у приміщенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА