08:09 06.04.2021

Двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі за минулу добу

1 хв читати
Двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі за минулу добу

 За минулу добу понеділка, 5 квітня, на Донбасі загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України, зафіксовано сім обстрілів, повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 5 квітня, в районі проведення Операції об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню... Внаслідок ворожого вогню двоє військовослужбовців зі складу об'єднаних сил дістали кульові поранення, несумісні з життям", - йдеться у ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у вівторок.

Українські військові уточнили, що прицільний обстріл позицій противником зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів проводився в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля Авдіївки, Лебединського та Водяного, на Приазов'ї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу н. п. Золоте-4 російські найманці обстрілювали позиції ООС із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Новоолександрівки - зі стрілецької зброї.

"На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь", - наголосили у штабі.

"Станом на 7:00, 6 квітня, обстрілів із боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - констатували українські військові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Xiaomi отримала понад 70 тис. замовлень на електромобілі, розраховує поставити 100 тис. у 2024 р.

Президент США підписав законопроєкт про заборону TikTok

Росія блокує пропозицію США в ООН щодо ядерної зброї в космосі

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА