09:21 06.04.2021

Через стрілянину в дорозі затримується поїзд №126 Костянтинівка - Київ - УЗ

1 хв читати
Через стрілянину в дорозі затримується поїзд №126 Костянтинівка - Київ - УЗ

Поїзд №126 Костянтинівка - Київ затримується на шість годин через стрілянину, яку влаштували двоє військовослужбовців, обидва роззброєні та затримані спецпризначенцями, повідомили в АТ "Укрзалізниця".

"Завдяки злагодженим діям залізничників та Національної поліції обеззброєно двох пасажирів поїзда №126 Костянтинівка - Київ - військовослужбовців, які відкрили стрілянину у вагоні. Зазначені особи мали дозвіл на носіння зброї. Попередньо встановлено, що постріли були зроблені із табельної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні УЗ, оприлюдненому у вівторок уранці.

В інформації наголошується, що порушників зняли з поїзда спецпризначенці на станції "Красноград".

У прес-службі відомства зазначили, що після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом. За цим фактом порушено кримінальне провадження.

"Наразі поїзд затримується в дорозі приблизно на шість годин. Залізничники докладають максимально зусиль, щоб зменшити його відставання від графіка", - додали в УЗ.

Відомство висловило подяку поїзній бригаді поїзда за "висококваліфіковані дії в нестандартній ситуації". Наголошується, що до прибуття правоохоронців залізничники вжили всіх можливих заходів, щоб 11 пасажирів вагона не постраждали.

"Уже зібрано інформацію щодо пересадок пасажирів зазначеного поїзда. "Укрзалізниця" організовує найзручніші стикувальні маршрути для пасажирів, які прямують далі залізницею", - зазначено у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА