12:01 06.04.2021

Суд в Одесі 9 квітня розгляне апеляцію на арешт Стерненка

1 хв читати
Суд в Одесі 9 квітня розгляне апеляцію на арешт Стерненка

Одеський апеляційний суд 9 квітня розгляне апеляцію на арешт активіста Сергія Стерненка та Руслана Демчука у справі про викрадення депутата Комінтернівської районної ради Одеської області Сергія Щербича, повідомляється у Telegram-каналі Стерненка.

"Цієї п'ятниці, 9 квітня, об 11:00 Одеський апеляційний суд розглядатиме зміну запобіжного заходу Сергію Стрененку та Руслану Демчуку", - йдеться у повідомленні.

У ньому наголошується, що рішення щодо запобіжного заходу "буде сигналом" перед розглядом апеляції на вирок Стерненку та Демчуку, судове слухання щодо якої призначено на 16 квітня.

Як повідомлялося, 23 лютого 2021 року Приморський районний суд Одеси засудив Стерненка до семи років позбавлення волі, визнавши винним у викраденні Щербича. Крім того, за рішенням суду, в активіста конфісковано половину всього належного йому майна. 5 березня Стерненко подав апеляцію на судовий вирок.

Після вироку Стерненку в Києві відбувалися протестні акції на підтримку активіста.

Кримінальну справу за обвинуваченням активіста Сергія Стерненка та Руслана Демчука у викраденні Щербича передали на розгляд до Одеського апеляційного суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА