13:41 06.04.2021

НАБУ здійснює в ОАСК обшуки - Вовк

1 хв читати
НАБУ здійснює в ОАСК обшуки - Вовк

Голова Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павло Вовк повідомляє про проведення в суді обшуків співробітниками Національного антикорупційного бюро України.

"Я розумію, в це важко повірити, але... в ОАСК знову обшуки і знову НАБУ", - написав Вовк на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

"Два провалених кримінальних провадження - одне навіть не довели до суду, друге - погрожували передати до суду, але поки що так і не спромоглися. Плюс маса провокацій, тисячі новин на лояльних ресурсах, погрози, порожні обвинувачення. Всього цього виявилося мало для того, щоб домогтися свого і захопити суд. У результаті вони прийшли до нас знову", - додав він.

Голова ОАСК написав, що з огляду на це очікує "нового потоку піару і, звісно ж, чергової фантастичної історії". "Якщо минулого разу було захоплення влади, то цього разу має бути щось ще більш дивне", - написав Вовк.

Водночас він ніяк не прокоментував повідомлення, яке розповсюдив декількома хвилинами раніше журналіст, екс-нардеп і член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко про те, що НАБУ нібито затримало брата голови ОАСК під час отримання $100 тис., що призначалися для самого Вовка.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА