08:43 07.04.2021

Губернатор Каліфорнії має намір повністю відкрити штат до 15 червня

1 хв читати
Губернатор Каліфорнії має намір повністю відкрити штат до 15 червня

Каліфорнія повністю зніме всі обмеження, пов'язані з COVID-19 до 15 червня за умови, що нинішні темпи вакцинації збережуться, заявив у вівторок губернатор штату Гевін Ньюсом.

"Ми можемо з упевненістю сказати, що до 15 червня ми почнемо відкриватися в звичайному режимі за умови постійного носіння масок і постійної пильності", - сказав Ньюсом під час прес-конференції.

Він зазначив, що всі підприємства зможуть повторно відкритися, а жителям штату запропонують слідувати "здоровим заходам зі зниження ризиків".

Великомасштабні заходи в закритих приміщеннях будуть дозволені із дотриманням вимог тестування на COVID-19 або перевірки вакцинації, додав він. Проте, за його словами, штат збереже "можливість переглянути дату 15 червня, якщо це необхідно".

"Тепер ми можемо почати планувати наше життя після пандемії, (...) світло в кінці цього тунелю ніколи не було яскравіше", - сказав Ньюсом у спеціальній заяві.

У Каліфорнії мешкають 40 млн людей, 20 млн доз вакцини вже були тут застосовані. Штат пережив сплеск COVID-19 узимку, ставши одним із епіцентрів поширення вірусу в країні. Однак з середини січня спостерігалося різке зниження кількості інфекцій. За останні тижні кількість випадків захворювання була низькою незважаючи навіть на зростання в інших частинах США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА