16:17 07.04.2021

У "Євросолідарності" вимагають від глави Нацполіції пояснень щодо стеження за депутатом Київради Віктором Кононенком

1 хв читати
У "Євросолідарності" вимагають від глави Нацполіції пояснень щодо стеження за депутатом Київради Віктором Кононенком

Народні депутати з фракції "Європейська солідарність" направили звернення главі Національної поліції України Ігорю Клименку, в якому вимагають надати інформацію про підстави стеження за депутатом Київради, генералом Служби безпеки України Віктором Кононенком.

"У період з 25 по 30 березня 2021 р. депутат Київської міської ради від партії "Європейська солідарність" Віктор Кононенко зафіксував візуальне спостереження, яке він розцінив як підготовку замаху на його життя. Під час встановлення осіб, котрі здійснювали спостереження, один із них пред'явив посвідчення співробітника Національної поліції України", - йдеться в депутатському зверненні, розміщеному на сайті політсили.

Так, народні депутати вимагають від керівництва Нацполіції повідомити, чи здійснювала Національна поліція України стосовно депутата Київської міської ради Віктора Кононенка оперативні, оперативно-розшукові, слідчі або інші (зокрема візуальне спостереження) заходи і що стало підставою для їх проведення.

Якщо зазначені заходи не здійснювалися, партія вимагає повідомити, яких заходів вжила Національна поліція України для встановлення осіб, які з використанням (можливо, підробних) документів співробітників Національної поліції України здійснюють незаконне стеження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА