19:18 07.04.2021

Глава Військового комітету НАТО прибув з візитом в Україну

1 хв читати
Глава Військового комітету НАТО прибув з візитом в Україну

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак зустрівся з главою Військового комітету НАТО головним маршалом авіації Стюартом Пічем в Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

"У ході візиту сторони обговорили ситуацію в районі проведення Операції об'єднаних сил і загальну політику безпекової обстановки навколо України. Також, мова йшла про стан реформування Збройних сил і про трансформацію системи підготовки відповідно до підходів НАТО. В свою чергу, глава Військового комітету НАТО запевнив українську сторону в подальшій підтримці України з боку Північноатлантичного альянсу", - повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України в соцмережі Facebook.

На завершення зустрічі Хомчак подякував Пічу за конструктивну розмову, відвертий обмін думками і підтримку України з боку НАТО.

"Ваш візит є переконливим свідченням тієї уваги, яку керівництво Альянсу і ви особисто приділяєте питанням розвитку відносин нашого особливого і, без перебільшення, стратегічного партнерства. Із задоволенням хотів би зазначити, що співпраця між Збройними силами України і НАТО і країнами-партнерами характеризується високою динамікою і продовжує набирати обертів, - наголосив Хомчак.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА