07:37 08.04.2021

ДП МОЗ України підтвердило готовність прийняти вакцину виробництва компанії Sinovac

1 хв читати
ДП МОЗ України підтвердило готовність прийняти вакцину виробництва компанії Sinovac

Держпідприємство "Медичні закупівлі України" (МОЗ) підтвердило компанії "Лекхім" готовність прийняти поставку вакцини проти COVID-19 виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. за договором про закупівлю за кошти держбюджету.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в МОЗ, "Лекхім" надав держпідприємству всі необхідні документи, які потрібні при інформуванні про відправку продукції.

Серед цих документів, зокрема, рахунок-фактура, сертифікат якості (аналізу) серії продукції, реєстраційне посвідчення, сертифікат походження від виробника, відомості про перекваліфікацію ВООЗ і/або реєстраційне посвідчення від компетентного органу однієї з певних країн, пакувальний лист і документ, що підтверджує дотримання холодового ланцюга тощо.

МОЗ уточнює, що документи були передані постачальником у вівторок.

"Обробивши документи, надіслані компанією-постачальником учора, МОЗ підтвердило контрагенту готовність прийняти зазначену в документах постачальника партію продукції в кількості 200 тис. флаконів/шприців", - повідомляє МОЗ.

Разом із тим, держпідприємство уточнює, що "реалізація даної поставки не звільняє постачальника від обов'язку сплати пені та штрафу".

За інформацією МОЗ, пеня за кожний день прострочення буде нараховуватися починаючи з 6 березня 2021 року

Як повідомлялося раніше, в квітні-травні, в Україні очікується поставка 2 млн доз вакцини Sinovac (215 тис. доз уже в Україні). 10 квітня закінчується лабораторний контроль вакцини Sinovac, і вона одразу ж буде використовуватися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА