11:26 08.04.2021

Прокуратура повідомила про підозру колишньому депутату Київради, який влаштував пожежу у квартирі

1 хв читати
Прокуратура повідомила про підозру колишньому депутату Київради, який влаштував пожежу у квартирі

Прокуратура повідомила про підозру колишньому депутату Київради, який влаштував пожежу у квартирі через конфлікт із дружиною.

"Під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 45-річному чоловікові за фактом умисного знищення та пошкодження майна (ч. 2 ст. 194 КК України)", - йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської прокуратури, розміщеному на сторінці у Facebook у четвер.

За інформацією прокуратури, 6 квітня близько 22:00 до столичної поліції надійшло повідомлення про пожежу у квартирі в будинку на вулиці Героїв Оборони. "Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що під час конфлікту, який виник між подружжям, чоловік за допомогою запальнички підпалив картонні коробки в тамбурному приміщенні, внаслідок чого розпочалася пожежа і були пошкоджені вхідні двері до квартири та майно, що розміщувалося у тамбурі", - інформують у прес-службі.

Чоловіка затримали на місці події, також перевіряють причетність затриманого до підпалу автомобіля дружини, вчиненого раніше.

Досудове розслідування здійснює Голосіївське управління поліції Києва.

У повідомленні прес-служби прокуратури міста не зазначено ім'я підозрюваного чоловіка. За інформацією джерела агентства "Інтерфакс-Україна", йдеться про колишнього депутата Київради Віталія Даниленка.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА