11:57 10.04.2021

П'яний чоловік гуляв Києвом із двома зміями: його затримали, плазунам знайшли прихисток

1 хв читати
П'яний чоловік гуляв Києвом із двома зміями: його затримали, плазунам знайшли прихисток

Патрульна поліція затримала в Києві чоловіка, який розгулював містом з двома зміями. Порушника доставили до райвідділу, а для плазунів з допомогою організації UAnіmals знайшли тимчасовий надійний прихисток.

Як повідомляється на сторінці МВС у соцмережі Facebook, 9 квітня перехожі помітили на вулиці Клавдіївській у Святошинському районі нетверезого агресивного чоловіка, який ішов з двома зміями, він чіплявся до людей, тож довелося викликати поліцію.

"Певно те, що тварини перебували на вулиці за такої температури повітря, негативно вплинуло на їхнє здоров'я. Змії поводились неспокійно, що, найімовірніше, і змусило чоловіка покласти їх на дах чужого автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Громадянин мав ознаки алкогольного сп'яніння, відмовився назвати патрульним своє ім'я та поводився дуже агресивно. Звідки у нього змії, не сказав, тому патрульні затримали чоловіка та доставили до райвідділу.

Патрульні зв'язалися з організацією UAnіmals, яка опікується правами тварин, щоб ті оглянули змій і допомогли знайти їм тимчасовий, обладнаний усім необхідним прихисток.

Зараз плазуни перебувають "у надійному місці" й почуваються добре.

На порушника інспектори склали матеріали за ст. 89 (жорстоке поводження з тваринами) та за ст. 178 (...поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА