17:38 10.04.2021

Вертоліт ДСНС доправив пацієнта з політравмою з міста Броди до лікарні у Львові

1 хв читати

Вертоліт ЕС-145 Єврокоптер у суботу оперативно доправив пацієнта з політравмою, отриманою внаслідок ДТП, з міста Броди (Львівська обл.) до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Після того, як вертоліт здійснив посадку на злітному майданчику лікарні, потерпілого передали лікарям для надання кваліфікованої медичної допомоги.

У ДСНС нагадали, що на Львівщині на постійному чергуванні перебуває санітарна бригада Авіаційної системи МВС на вертольоті ЕС-145 із медичним модулем, яка забезпечує екстрену допомогу населенню шести західних областей.

У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що це вже другий пацієнт із Львівщини, якого доправили гелікоптером.

"Чоловік із Бродівщини отримав важку політравму. Наші лікарі зараз надають йому допомогу", - написав мер на сторінці в соцмережі Facebook.

Він уточнив, що медичний гелікоптер базується поблизу Городка, його обслуговує МВС. Центр екстреної медицини катастроф на місці ухвалює рішення про необхідність транспортування пацієнта, а львівська лікарня швидкої допомоги зустрічає і надає всю необхідну допомогу.

"Все це відбувається в найкоротший час. Люди отримують реальний шанс на життя", - підсумував Садовий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА