07:59 12.04.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі режим припинення вогню не порушували, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі режим припинення вогню не порушували, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі не порушували режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку, 12 квітня, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у понеділок.

У штабі наголосили, що за минулу добу, 11 квітня, російські найманці 5 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 11 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Невельське, противник здійснив обстріл позицій наших захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру і гранатометів різних систем. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік селищ Зайцеве і Шуми, збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає", - наголосили в штабі ООС.

Про всі факти порушення українська сторона СЦКК оперативно інформувала СММ ОБСЄ.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА