12:03 12.04.2021

Рада може провести два позачергові засідання, зал прокварцують - Разумков

2 хв читати
Рада може провести два позачергові засідання, зал прокварцують - Разумков

Народні депутати зібрали підписи для проведення двох позачергових пленарних засідань, розпорядження про які буде підписано найближчим часом, заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"На пленарному засіданні ми продовжимо розгляд законопроекту №2194 (про внесення змін до Земельного кодексу та інших законів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин - ІФ), якщо ми говоримо про пленарний тиждень. Що стосується позачергових засідань, то найближчим часом з'явиться розпорядження голови Верховної Ради про їх скликання", - сказав Разумков на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Він повідомив, що народні депутати вже зібрали необхідну кількість підписів для проведення двох позачергових пленарних засідань.

За словами Разумкова, одне з них ініціює група "За майбутнє", а друге - фракція "Слуга народу".

Згідно з регламентом Верховної Ради, для проведення позачергового пленарного засідання необхідно зібрати 150 підписів народних депутатів.

Разумков зазначив, що на засіданні погоджувальної ради йшлося про те, що якщо Верховна Рада цього тижня працюватиме в пленарному режимі, то в залі засідань потрібно буде здійснювати кварцування.

"Тому ми трохи збільшимо перерву з 12:00 до 13:00 (зазвичай перерва з 12:00 до 12:30 - ІФ) для кварцування, для якого потрібна одна година. Якщо у нас будуть позачергові засідання, ми після пленарного засідання робитимемо перерву на годину для кварцування", - зазначив спікер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА