16:42 12.04.2021

У Львівській області силовики виявили цех із виготовлення фальсифікованої горілки

1 хв читати
У Львівській області силовики виявили цех із виготовлення фальсифікованої горілки

Цех із виготовлення фальсифікованого алкоголю виявили співробітники правоохоронних органів у Яворівському районі Львівської області, повідомляє прес-служба Львівської обласної прокуратури.

"Жителі Львова та області організували роботу підпільного цеху в житловому приміщенні одного із сіл Яворівського району, де незаконно виготовляли фальсифікат горілки відомих українських марок ("Хортиця", "Хлібний дар", "Гетьман" та інші) з підробними марками акцизного податку", - зазначено в повідомленні прокуратури.

Підробну горілку вони продавали через торговельні мережі регіону. За даними прокуратури, вони заробили на цьому до 4 млн грн.

Під час обшуків у будинку, де було організовано незаконне виробництво, вилучили вантажний мікроавтобус, понад 12 тисяч пляшок готової горілки, майже 5 тисяч підробних акцизних марок і обладнання для виготовлення фальсифікату.

Заходи проводили прокуратура та слідчі слідчого управління Головного управління Державної фіскальної служби України та співробітники управління стратегічних розслідувань Головного управління Національної поліції у Львівській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА