20:16 12.04.2021

Українська делегація на чолі з Резніковим відвідала Ізраїль

2 хв читати
Українська делегація на чолі з Резніковим відвідала Ізраїль

Українська делегація на чолі з віце-прем'єр-міністром - міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексієм Резніковим відвідала Державу Ізраїль з офіційним візитом.

Як повідомляє прес-служба президента, до складу делегації увійшли керівник Офісу президента України (ОП) Андрій Єрмак, заступник керівника ОП Ігор Жовква та заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

"Під час візиту відбулися зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу, радником з питань національної безпеки та головою Ради з національної безпеки Меїром Бен-Шабатом, міністром внутрішніх справ Ізраїлю Аріє Дері, політичним директором, заступником генерального директора МЗС Ізраїлю Алоном Баром та заступником міністра охорони здоров’я Ізраїлю Йоавом Кішем", - йдеться у повідомленні.

У ньому наголошується, що учасники обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва, зокрема, взаємодію у сфері торгівлі та інвестицій, а також у подоланні пандемії COVID-19.

"Сторони також обговорили питання можливої співпраці при виробництві вакцин, зокрема вакцин проти COVID-19, та обмінялися досвідом організації щеплень вакциною, що потребує ультранизьких температур зберігання. Додатково йшлося про професійні епідеміологічні питання для спрощення перетину кордонів між державами та вже розпочату підготовку до святкування єврейського Нового року Рош Гашана", - наголошують в Офісі президента.

Там додають, що окрему увагу було приділено протидії російській агресії та ситуації на Донбасі.

"Ізраїльська сторона наголосила на непохитній підтримці України у прагненні до миру та збереженні її суверенітету й територіальної цілісності в межах міжнародно визнаних кордонів", - повідомляють в ОП.

Зазначається, що під час зустрічей сторони також домовилися про підтримання наявної динаміки контактів на найвищому рівні протягом року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

На Вінниччині невідомі вночі розстріляли поліцейських, один із них загинув, у двох областях запроваджено спецоперацію

Ворог за добу здійснив майже 300 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, є загиблий

На Харківщині з-під завалів зруйнованої ворожими обстрілами госпбудівлі врятовано людину

Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область, суботу оголошено Днем жалоби через жертви напередодні

Ліквідовано дві ворожі керовані авіаракети та три розвіддрони

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

Росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю, пошкоджено об'єкт інфраструктури

Росіяни за добу здійснили 29 ракетних і 67 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА