08:49 13.04.2021

На Донбасі загинув боєць ЗСУ внаслідок підриву на гранаті, ще двоє поранені

1 хв читати
На Донбасі загинув боєць ЗСУ внаслідок підриву на гранаті, ще двоє поранені

На Донбасі з початку доби загинув боєць Збройних сил України внаслідок підриву на гранаті, ще двоє бійців поранені, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00, 13 квітня, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню, з яких один обстріл позицій українських захисників і два перетини лінії розмежування ворожим БПЛА... Один військовослужбовець дістав поранення, не сумісне з життям. Ще двоє військовослужбовців зі складу об'єднаних сил дістали поранень", - повідомляється на сторінці ООС у Facebook.

Зазначається, що постраждалим бійцям оперативно надали медичну допомогу та доставили до військового госпіталю.

Так, недалеко від населеного пункту Південного противник відкривав вогонь із мінометів калібру 82 мм.

У штабі наголосили, що в районі населеного пункту Майорського БПЛА противника перетинаючи лінію розмежування здійснили скидання гранат на позиції українських підрозділів, внаслідок чого один військовослужбовець дістав поранення, не сумісне з життям.

"Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника", - зазначили у штабі.

У штабі також повідомляють про збільшення кількості обстрілів за минулу добу.

"За минулу добу, 12 квітня, в районі проведення Операції об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню, серед яких 15 - обстріли позицій українських захисників і 2 - дистанційне мінування мінами ПОМ-2", - йдеться у повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА