21:50 13.04.2021

Готовність США працювати над самітом Путіна з Байденом не означає змін у санкційній політиці щодо РФ

2 хв читати
Готовність США працювати над самітом Путіна з Байденом не означає змін у санкційній політиці щодо РФ

Плани щодо проведення саміту між президентами США і Росії Джо Байденом і Володимиром Путіним не впливають на список санкційної політики Вашингтона щодо Москви, повідомила на брифінгу у вівторок представник Білого дому Джен Псакі.

"Ні, це (плани про саміт - ІФ) не змінює підрахунки, процес, аналіз, який ведеться, я очікую, що скоро ми зможемо більше сказати про це. І, звичайно, президент США ясно давав зрозуміти, що (для Росії - ІФ) будуть наслідки ... деякі з цих наслідків будуть видимими, а деякі залишаться непоміченими, як ми часто говоримо", - сказала Псакі у відповідь на запитання журналіста про те, чи означає готовність США працювати над самітом Путіна і Байдена, що Вашингтон не планує вводити особливо жорсткі санкції проти РФ.

Раніше у квітні Псакі попередила, що США мають намір найближчими тижнями ввести пакет заходів у відповідь на передбачувані зловмисні дії РФ. Вони стануть підсумком огляду, який президент Джо Байден наказав провести у свій перший день на посаді.

Аналіз проводився за чотирма напрямами: передбачуване втручання РФ у вибори в США, повідомлення про приписувані Росії винагороди за вбивства американських солдатів в Афганістані, кібератака на SolarWinds і ситуація з опозиціонером Олексієм Навальним.

США оголосили про санкції проти російських офіційних осіб у зв'язку з ситуацією з Навальним минулого місяця, але досі утримувалися від дій за трьома іншими пунктами.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА