14:00 14.04.2021

З 23 травня Ізраїль відкриє кордони для туристів, які пройшли вакцинацію

2 хв читати
З 23 травня Ізраїль відкриє кордони для туристів, які пройшли вакцинацію

Кордони Ізраїлю будуть відкриті, починаючи з 23 травня, на першому етапі - для в'їзду груп іноземних туристів, котрі пройшли вакцинацію, зважаючи на легше їх відстежування і управління ними, повідомили Міністерство охорони здоров'я і Міністерство туризму Ізраїлю.

"Групи туристів почнуть прибувати з 23.05, згідно зі встановленою квотою. За результатами першого етапу буде перевірено можливість в'їзду туристів не в групах, якщо тенденція зниження захворюваності триватиме", - йдеться в повідомленні на сайті уряду Ізраїлю у вівторок.

Зазначається, що туристи повинні будуть здати ПЛР-аналіз перед посадкою в літак, а також ПЛР-тест і серологічний аналіз для доказу вакцинації або одужання після прибуття в аеропорт ім. Бен-Гуріона. Водночас проводитимуться подальші переговори з іншими державами для досягнення домовленості про визнання свідоцтв про вакцинацію з метою скасування необхідності в серологічному аналізі.

Найближчими днями правила буде оформлено у вигляді офіційного документа, що містить усі подробиці.

За словами міністра охорони здоров'я Ізраїлю Юлія Едельштейна, Ізраїль є першою державою, яка провела вакцинацію в повному обсязі, і громадяни Ізраїлю користуються плодами вакцинації насамперед.

"Після відкриття внутрішньої економіки настав час обережних і поміркованих послаблень у сфері туризму. Відкриття туризму є важливою звісткою для однієї з галузей, яка особливо постраждала в рік коронавірусу. Ми продовжимо розглядати можливості подальших послаблень відповідно до ситуації з захворюваністю", - зазначив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА