07:57 15.04.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі режим припинення вогню не порушували, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі режим припинення вогню не порушували, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі не порушували режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку 15 квітня, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у четвер.

У штабі наголосили, що за минулу добу, 14 квітня, російські найманці 8 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу, 14 квітня, було зафіксовано 8 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, неподалік населених пунктів Світлодарськ та Золоте-4, противник зробив обстріл позицій наших захисників з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а біля селища Піски - зі стрілецької зброї. У напрямку населеного пункту Невельське противник відкривав вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, а у селища Берегове - з великокаліберних кулеметів. В районі населеного пункту Майорське ворог двічі здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2. Поблизу Павлополя було зафіксовано проліт ворожого БПЛА "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. Засобами РЕБ БПЛА противника був вчасно придавлений. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає", - наголосили в штабі ООС.

Про всі факти порушення українська сторона СЦКК оперативно інформувала СММ ОБСЄ.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА