20:37 15.04.2021

Зеленський виступає за інтенсивний розвиток туризму між Україною і Туреччиною

1 хв читати
Зеленський виступає за інтенсивний розвиток туризму між Україною і Туреччиною

Президент України Володимир Зеленський заявив про важливість інтенсивного розвитку туризму між Україною і Туреччиною.

"Дуже важливо, що ми з ним (Ердоганом - ІФ) говоримо про особливі умови для українського і турецького туриста, громадянина. Говорили про те, що треба дійсно збільшувати рівень туризму для українців і громадян Туреччини. Це дуже важливо. Я думаю, що особливо зараз ми повинні підтримувати один одного", - заявив Зеленський за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони в четвер.

"Ердоган підтримує нашу незалежність, наш суверенітет. Ви чули, що Росія сказала, що обмежуватиме туристів чи туризм із Російської Федерації в Туреччину. Це їхня справа. А я думаю, що треба, навпаки, нарощувати і показати, що ми підтримуємо Туреччину", - додав Зеленський.

Також, за словами Зеленського, під час зустрічі з Ердоганом у Туреччині 10 квітня "між Україною і Туреччиною було підписано низку важливих документів, але куди важливішою є підтримка українського суверенітету".

"Але найголовніше сьогодні, якщо ми говоримо про геополітичне питання, питання спокою в Україні і підтримки наших партнерів, то важливо, що президент Ердоган підтримує Україну, підтримує наші тимчасово окуповані території, підтримує Крим. Важливо, що він підтримує нашу позицію: не визнає анексію Криму", - наголосив глава держави.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА