20:57 17.04.2021

Лукашенко вважає керівництво США причетним до спроби його усунення

2 хв читати
Лукашенко вважає керівництво США причетним до спроби його усунення

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого ЄС, США не визнають законно обраним, вважає, що його усунення ухвалило вище політичне керівництво США.

"Поставити завдання усунути президента...Не може ніхто дати завдання, крім вищого політичного керівництва. Тільки вони", - сказав Лукашенко. Відеофрагмент поширив близький до президентської прес-службі Telegram-канал "Пул першого" в суботу.

Раніше Лукашенко заявив, що до організації замаху на нього і його дітей причетні американські спецслужби. "Я скажу більше. Я вдячний Путіну. Коли він розмовляв з Байденом, він йому поставив це питання. Булькання - і жодної відповіді! Володимир Володимирович мені подзвонив, про це сказав, коли я з Азербайджану прибув", - розповів Лукашенко.

Раніше в суботу Лукашенко заявив, що найближчим часом прийме одне з найбільш принципових рішень за час свого президентства.

"Що зараз вони можуть зробити? Знову ці їх фрази: все тримається на Лукашенку, треба знести. Моє завдання зробити так: якщо знесуть, щоб у них нічого не вийшло. Це головне моє завдання. Найближчим часом, я прийняв рішення, ми його зараз формалізуємо, я озвучу. Це буде одне з принципових моїх рішень за чверть століття президентства. Це буде дуже серйозно. Тому навіть якщо мене не буде, по-народному кажучи, "тільки через мій труп", у них нічого не вийде. Я прийняв рішення. Зараз мені треба його формалізувати. Це буде швидше за все декрет президента", - заявив Лукашенко, якого цитує держагентство БелТА.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА