17:29 21.04.2021

Україна та Канада обговорили можливості збільшення тимчасової мобільності молоді

1 хв читати
Україна та Канада обговорили можливості збільшення тимчасової мобільності молоді

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та міністр імміграції, біженців та громадянства Канади Марко Мендічіно урочисто відкрили перше установче засідання Українсько-канадської робочої групи з мобільності.

"Україна приділяє особливу увагу українсько-канадському діалогу в міграційній та візовій сферах. Сьогодні ми відкриваємо нову сторінку в історії українсько-канадських відносин та започатковуємо новий формат двосторонньої взаємодії", - наводить слова Кулеби прес-служба МЗС України.

Представники профільних міністерств і відомств України та Канади, які взяли участь у засіданні робочої групи, обговорили напрями ефективної взаємодії урядів у сфері міграції та мобільності.

"Вони приділили особливу увагу можливостям збільшення тимчасової мобільності української та канадської молоді, актуальним викликам у міграційній сфері, перспективним напрямам співпраці міграційних та прикордонних відомств", - йдеться у повідомленні МЗС України.

Міністр внутрішніх справ України наголосив, що Українсько-канадська робоча група з мобільності є дієвим інструментом комунікації між компетентними органами обох держав та активізації двостороннього діалогу щодо поліпшення мобільності.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА