08:10 22.04.2021

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
З початку поточної доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку, 22 квітня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Бойових втрат серед українських захисників немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у четвер.

Зокрема, недалеко від н.п. Південне ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а у селища Зайцеве - з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пісків противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що за минулу добу, 21 квітня, російські найманці 8 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 21 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Неподалік населених пунктів Піски і Південне російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру і протитанкового ракетного комплексу, а поблизу Шумів і Первомайська з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу селища Новгородське противник відкривав вогонь з бойової машини піхоти, а у Кам'янки зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Красногорівки російські окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - наголосили в штабі.

Про всі факти порушення українська сторона СЦКК оперативно інформувала СММ ОБСЄ.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА