18:26 22.04.2021

На Херсонщині СБУ викрила угруповання, діяльність якого координували злодії в законі з РФ

1 хв читати
На Херсонщині СБУ викрила угруповання, діяльність якого координували злодії в законі з РФ

Служба безпеки України заблокувала на Херсонщині діяльність організованого злочинного угруповання, яке за координації злодіїв у законі з Російської Федерації тероризувало й залякувало місцеве населення, повідомляє прес-служба СБУ в четвер.

"У межах розпочатого кримінального провадження оперативники спецслужби встановили, що зловмисники поширювали кримінальний вплив на суспільне життя регіону. Ключовим "доходом" угруповання була реалізація наркотиків, зокрема до виправних колоній. Зловмисники формували для ув'язнених так званий общак у середньому 300 тис. грн на місяць. Очолював ОЗУ "смотрящий за регіоном" від кримінальних кіл", - йдеться в повідомленні.

У ньому зазначено, що правоохоронці здійснили низку обшуків в учасників угруповання, зокрема й у "смотрящого". Під час слідчих дій "вилучено беззаперечні докази протиправної діяльності".

"Двох зловмисників викрито під час передачі наркотиків до виправної колонії. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозри у скоєнні злочину. Триває досудове слідство за кількома статтями Кримінального кодексу України", - наголошують у спецслужбі.

Операцію здійснено спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури та за сприяння оперативного блоку Херсонського слідчого ізолятора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА