07:25 23.04.2021

"Слуга народу" має намір організувати позачергову сесію для голосування за міністра енергетики

2 хв читати
"Слуга народу" має намір організувати позачергову сесію для голосування за міністра енергетики

Фракція "Слуга народу" планує збір підписів за проведення позачергової сесії парламенту для розгляду питання призначення міністра енергетики, на посаду якого претендує віце-президент НАЕК "Енергоатом" Герман Галущенко.

"Депутати заслухали доповідь кандидата на посаду міністра енергетики Германа Галущенка. Планується збір підписних листів для проведення позачергового засідання Верховної Ради, де він виступить перед народними обранцями, а питання його призначення винесуть на голосування в зал", - повідомила фракція за результатами засідання в четвер пізно ввечері на своєму сайті.

Також повідомляється про прийняття рішення провести голосування через збір підписів щодо подальшої участі депутата Євгена Шевченка в складі фракції через його поїздки в республіку Білорусь і зустрічі з її президентом Олександром Лукашенком, на яку він не був уповноважений.

Також учасники засідання дійшли висновку про необхідність сплати депутатом Миколою Тищенком максимального штрафу за порушення карантинних обмежень при святкуванні дня народження його дружини, але остаточне рішення з цього питання має ухвалити політрада партії, наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося з посиланням на співрозмовника агентства "Інтерфакс-Україна", фракція "Слуга народу" провела конструктивну зустріч з віце-президентом НАЕК "Енергоатом" Германом Галущенком, що розглядається як кандидат на пост міністра енергетики.

За його словами, є всі передумови говорити, що фракція підтримає кандидатуру Галущенка, а наступними етапами стане розгляд його кандидатури на засіданні енергокомітету Ради, а потім на позачерговій сесії парламенту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА