11:49 23.04.2021

СБУ розслідує розтрату майна "Центренерго" на 225 млн грн, у фігурантів провадження було проведено обшуки

2 хв читати
СБУ розслідує розтрату майна "Центренерго" на 225 млн грн, у фігурантів провадження було проведено обшуки

Співробітники Служби безпеки України в четвер, 22 квітня, провели обшуки у фігурантів кримінального провадження за фактом продажу "Центренерго" на різних сегментах ринку електроенергії, вироблюваної державним підприємством, за цінами, на 20-30% нижчими за собівартість її виробництва, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі СБУ.

"Служба безпеки України проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом продажу ПрАТ "Центренерго" на різних сегментах ринку електроенергії, вироблюваної цим державним підприємством, за цінами, які на 20-30% нижчі за собівартість її виробництва. На думку слідчих, це призвело до збитків і розтрати майна ПрАТ на суму майже 225 млн грн", - ідеться в повідомленні.

Так, 22 квітня співробітники СБУ провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. В результаті було вилучено електронні носії інформації та документи.

Тривають слідчі дії.

Увечері 22 квітня журналіст видання "Радіо Свобода" Михайло Ткач повідомив, що співробітники СБУ прийшли в бізнес-центр, де розташований офіс бізнесмена Ігоря Коломойського в Києві.

"Бізнес-центр, де розташовується офіс Ігоря Коломойського, зараз. Співробітники СБУ. Обшуки відбуваються з 20:30 і, за попередньою інформацією, триватимуть іще півтори години. Коломойський у коментарі телефоном повідомив, що він не отримував жодних офіційних звернень від правоохоронців. Причин обшуків поки що не знає. Перебуває у Дніпрі. Офіційного офісу в БЦ "Міленіум" немає. Дивиться кіно", - написав Ткач на своїй сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА