14:31 23.04.2021

Шмигаль обговорив із Радою церков проведення релігійних свят в умовах карантину

1 хв читати
Шмигаль обговорив із Радою церков проведення релігійних свят в умовах карантину

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль і представники Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій обговорили проведення релігійних свят в умовах карантину.

"Свята - це радість, і важливо, щоб потім ця радість не була затьмарена зростанням захворюваності. Ми цінуємо, що представники релігійних організацій роблять усе для дотримання карантинних норм. Уряд зі свого боку і надалі докладатиме всіх зусиль для того, щоб державна політика у сфері релігії була ефективною, результативною та спрямованою на реалізацію відповідних прав і свобод громадян", - наводить слова Шмигаля прес-служба уряду.

Прем'єр акцентував на необхідності дотримання всіма релігійними організаціями під час відзначення майбутніх свят карантину та рекомендацій, які стосуються проведення богослужінь, релігійних обрядів та церемоній.

Шмигаль також подякував представникам Ради церков за розуміння й підтримку запроваджених державою вимушених тимчасових обмежень щодо їхньої діяльності, а також за позицію щодо важливості процесу вакцинації проти COVID-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА