17:50 23.04.2021

Українсько-американський університет Конкордія придбав і передав для військових медичних закладів ЗСУ концентратори кисню

2 хв читати
Українсько-американський університет Конкордія придбав і передав для військових медичних закладів ЗСУ концентратори кисню

Українсько-американський університет Конкордія закупив за зібрані власні кошти кисневі концентратори, які було передано для потреб військових закладів медичної допомоги Збройних сил України, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"23 квітня 2021 року головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак провів відеоконференцію з представниками першого в Україні Українсько-американського університету Конкордія", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в зустрічі взяли участь ректор Українсько-американського університету Конкордія Олександр Романовський і голова ради засновників навчального закладу, ректор НПУ імені М.П. Драгоманова, академік НАПН України, член-кореспондент НАН України, професор Віктор Андрущенко.

Захід організовано за сприяння почесного доктора Українсько-американського університету Конкордія, радника головнокомандувача ЗС України Євгенії Рябеки.

"У цей непростий для нашої країни час засновники, наглядова рада, всі співробітники і студенти Українсько-американського університету Конкордія вирішили надати посильну допомогу Збройним силам України для боротьби із смертельним вірусом COVID-19. Це є щира допомога від згуртованої родини УАУК захисникам України на загальну суму близько 900 тисяч гривень – синам і дочкам, братам і сестрам, які боронять Україну від російського ворога", - зазначив ректор Українсько-американського університету Конкордія Олександр Романовський.

Він додав, що колектив УАУК і надалі залучатиме кошти (включаючи і зарубіжних партнерів, колег і друзів) для підтримки українських військовослужбовців медичним обладнанням.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак подякував представникам Українського-американського університету Конкордія за дієву підтримку і допомогу Збройним силам України, а також підтримав ініціативу педагогів щодо поглиблення подальшої співпраці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА