07:37 26.04.2021

ГК "Нафтогаз" встановила річний тариф на газ для населення 7,96 грн/куб. м

2 хв читати
ГК "Нафтогаз" встановила річний тариф на газ для населення 7,96 грн/куб. м

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" встановила річний тариф для населення "Фіксований" у розмірі 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без доставки), свідчать дані на сайті компанії.

Крім того, згідно з моніторингом "Інтерфакс-Україна", YASNO (ДТЕК) встановила річний тариф у розмірі 10,5 грн/куб. м (з ПДВ і тарифом оператора ГТС).

ТОВ "Закарпаттяенергозбут" і ТОВ "Волиньелектрозбут" встановили річний тариф у розмірі 7,98 грн/куб. м (з ПДВ, без доставки).

Тариф на рік від ТОВ "ЕРУ Трейдинг" складе 10,5 грн/куб. м, а від ТОВ "ЕРУ Людям" - 10,18 грн/куб. м, але остання додала, що "продовжує працювати над можливістю зниження тарифу найближчими днями".

"Галнафтогаз" (OKKO) встановив ціну річного фіксованого плану в розмірі 10,99 грн/куб. м (з ПДВ).

Раніше, в суботу, постачальники газу почали оголошувати ціну ресурсу для населення в рамках обов'язкового річного пакета. Зокрема, найбільший постачальник газу - компанія "ЙЕ Енергія" Дмитра Фірташа і близько 20 постачальників, що працюють під брендом "Твій Газзбут", встановили єдиний тариф для населення "Твій газ річний" у розмірі 7,99 грн/куб. м (з ПДВ).

Як повідомлялося, енергорегулятор НКРЕКП 7 квітня вніс зміни до правил і типової угоди поставки природного газу, згідно з якими постачальники газу зобов'язані до 25 квітня оприлюднити на своїх вебсайтах ціну газу і іншу інформацію щодо річної пропозиції.

Термін дії базової річної пропозиції не залежить від початку поставки газу споживачеві і триває до 30 квітня. Постачальник протягом періоду дії річної пропозиції не має права підвищувати ціну.

НАК "Нафтогаз України" і "ЙЕ Енергія", яка є оптовим постачальником і для низки регіональних газзбутів під брендом "Твій газзбут", наприкінці березня підписали угоду про купівлю-продаж природного газу, зазначивши, що це дозволить учасникам ринку запропонувати населенню ресурс за фіксованою ціною упродовж року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

Генпрокурор: У результаті дій агресора загинуло понад 12 тис. мирних українців, серед них 543 дитини

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА