11:23 26.04.2021

Фракція "Слуга народу" зібрала підписи за проведення позачергового засідання Ради 27 квітня

1 хв читати
Фракція "Слуга народу" зібрала підписи за проведення позачергового засідання Ради 27 квітня

Народні депутати від фракції "Слуга народу" зібрали необхідну кількість підписів парламентарів за проведення 27 квітня позачергового пленарного засідання Верховної Ради, повідомила заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

"Уже зібрано достатню кількість підписів за проведення позачергового засідання у вівторок, сьогодні передамо підписні листи в апарат Верховної Ради", - сказала Кравчук у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Вона також додала, що формується порядок денний позачергового пленарного засідання ВР на четвер.

Як повідомлялося, раніше народний депутат Олександр Качура оприлюднив фотокопію пропонованого порядку денного майбутнього позачергового засідання ВР, який містить 13 питань. Парламентарі, зокрема, планують внести зміни до законів "Про державний бюджет на 2021 рік" щодо збільшення видатків місцевих і апеляційних судів, "Про судоустрій і статус суддів" щодо врегулювання питань проходження служби у Службі судової охорони, а також до Кримінального процесуального кодексу щодо запровадження інформаційно-телекомунікаційної системи досудового розслідування.

Крім того, в інтерв'ю на сайті партії "Слуга народу" голова однойменної фракції Давид Арахамія повідомив, що на ініційованому позачерговому засіданні 29 квітня депутати пропонують розглянути 17 законопроектів.

Водночас голова фракції "Голос" Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі повідомив, що цього тижня можуть відбутися чотири позачергові засідання ВР - від опозиції з постановою про провал боротьби з коронавірусною хворобою та для розгляду кадрових питань в уряді.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА