07:11 27.04.2021

Прокуратура домагається довічного ув'язнення для жителя Харківщини, який обстріляв компанію відпочивальників

2 хв читати
Прокуратура домагається довічного ув'язнення для жителя Харківщини, який обстріляв компанію відпочивальників

Ізюмська окружна прокуратура Харківської області подала апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції, який засудив до 15 років позбавлення волі жителя Барвінківського району області, який влітку минулого року стріляв по компанії відпочивальників з дітьми.

"На думку прокурора, зазначене покарання не є достатнім, оскільки не відповідає ступеню тяжкості вчинених кримінальних злочинів. У зв'язку з цим, до Харківського апеляційного суду направлена апеляційна скарга на вирок суду першої інстанції з вимогою призначити покарання у вигляді довічного позбавлення волі", - повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

Як повідомлялося 27 червня 2020 року в Барвінківському районі в с.Гусарівка поблизу кар'єру відпочивала компанія з 10 чоловік з дітьми.

Місцевий житель почав із ними сварку, зажадав, щоб його відвезли додому. Отримавши відмову, він дістав вогнепальну зброю і зробив кілька пострілів у бік відпочивальників, через що загинув 26-річний чоловік, а 36-річний чоловік був поранений, згодом йому ампутували ногу.

23 березня 2021 року Ізюмський міськрайонний суд визнав того, хто стріляв, винним у незаконному носінні, зберіганні, придбанні вогнепальної зброї і бойових припасів без передбаченого законом дозволу; а також закінченому замаху на умисне вбивство і умисне вбивство (п.1, п.7 ч. 2 ст. 115; ч. 2 ст. 15, п. 1, п. 7 ч. 2 ст. 115; ч.1 ст . 263 КК України) та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА