09:54 27.04.2021

У Києві затримали 16-річного підлітка за підозрою у скоєнні потрійного вбивства - поліція

2 хв читати
У Києві затримали 16-річного підлітка за підозрою у скоєнні потрійного вбивства - поліція

Правоохоронці затримали у Києві 16-річного зловмисника, який наніс власним батькам та восьмирічному брату численні ножові поранення, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Учора до столичної поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що приблизно три дні не виходить на зв'язок її син, який разом із дружиною та дітьми проживає у квартирі на вулиці Ревуцького", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, на місці події правоохоронці поспілкувалися із заявницею та сусідами, після чого ухвалили рішення про залучення працівників ДСНС для аварійного відкриття дверей.

"Потрапивши до квартири, ми виявили тіла власників помешкання та їхнього малолітнього сина зі слідами насильницької смерті. Усі троє - місцеві мешканці 1971-го, 1979-го та 2012-го років народження. Після проведення комплексу оперативно-пошукових заходів, ми встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син постраждалих", - повідомив Крищенко.

Так, підлітка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, при собі він мав ніж, який був вилучений і направлений для проведення відповідної експертизи.

Правоохоронці з'ясували, що підозрюваний під час чергового конфлікту з батьками спочатку завдав ножем смертельних поранень своєму батькові та матері, а потім так само вбив малолітнього брата. Після скоєного зловмисник ще декілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, він втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Найближчим часом фігуранту буде повідомлено про підозру і суд обере йому запобіжний захід.

Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА