13:34 28.04.2021

В Україні очікується поступове потепління, місцями дощі

1 хв читати
В Україні очікується поступове потепління, місцями дощі

Найближчими днями в Україні очікується потепління: вже в четвер холодна повітряна маса почне відступати на схід, відкриваючи дорогу атлантичному повітрю із Західної Європи.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у четвер, 29 квітня, в Україні без опадів, лише вдень у Львівській і Закарпатській областях місцями невеликий дощ. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі в південній частині і на Закарпатті 4-9° тепла, на решті території 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5°, в північно-східній частині - заморозки в повітрі 0-3°; вдень у всій країні 13-18° тепла; на високогір'ї Карпат уночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 8-13° тепла.

У Києві в четвер без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-2°; вдень 13-15° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 29 квітня найвища температура вдень (+30,0°) була в 2012 році, найнижча вночі (-1,1°) у 1915 році.

У п'ятницю, 30 квітня, в західних, удень також у північних та Вінницькій областях очікуються короткочасні дощі (на Закарпатті місцями значні дощі), грози, на решті території без опадів.

Вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°; днем 15-20°.

У Києві в п'ятницю вночі без опадів, удень можливий короткочасний дощ, гроза. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10° тепла, вдень 17-19°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА