07:29 29.04.2021

США направлять до Індії допомогу на $100 млн для боротьби з COVID-19

2 хв читати
США направлять до Індії допомогу на $100 млн для боротьби з COVID-19

США найближчими днями направлять до Індії допомогу на $100 млн, перші рейси почнуть прибувати в країну, охоплену новою хвилею COVID-19, у четвер, повідомив Білий дім.

"США найближчими днями здійснять поставки на суму понад $100 млн для надання термінової допомоги нашим партнерам в Індії. Крім того, уряди штатів США, приватні компанії, неурядові організації та тисячі американців зі всієї країни мобілізувалися для доставки життєво важливого кисню, відповідного обладнання і предметів першої необхідності для індійських лікарень (...). Рейси з урядовою допомогою почнуть прибувати до Індії в четвер, 29 квітня, і продовжаться наступного тижня", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Білого дому.

"Точно так само, як Індія направила допомогу США, коли наші лікарні були переповнені на початку пандемії, Сполучені Штати сповнені рішучості допомогти Індії в скрутну хвилину", - зазначили в адміністрації.

Уточнюється, що в Індію спочатку будуть доставлені 1,1 тис. кисневих балонів і 1,7 тис. кисневих концентраторів, а також установки для виробництва кисню.

Крім того, США перенаправляють понад 20 млн доз противірусної вакцини AstraZeneca, 1 млн швидких діагностичних тестів, 15 млн масок-респіраторів і 20 тис. курсів лікування противірусним препаратом ремдесивір.

Зараз Індія посідає друге місці в світі за кількістю випадків зараження COVID-19. Всього за час пандемії тут зареєстровано 17 млн 997 тис. 267 випадків зараження, померли понад 201 тис. людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА