10:47 30.04.2021

Правоохоронці здійснюють "зачистку" Одещини від криміналітету

1 хв читати

Протягом тижня правоохоронці Одеської області здійснюють масштабні заходи із "зачистки" Одеської області від представників криміналітету, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

"Протягом тижня на території області відбуваються санкціоновані обшуки в осіб, прямо чи опосередковано причетних до поширення злочинного впливу на криміногенну обстановку в регіоні", - йдеться в повідомленні поліції, розміщеному на сайті облуправління.

У повідомленні наголошується, що правоохоронці викрили понад 10 осіб, підозрюваних у зв'язках з представниками злочинного світу, зокрема із "злодіями в законі".

"У них вилучено десятки одиниць різної зброї, сотні патронів різного калібру та наркотичні засоби", - йдеться в повідомленні.

За інформацією облполіції, у сімох жителів м. Біляївки, які позиціонували себе представниками відомих лідерів криміналітету і намагалися впливати на криміногенну ситуацію в районі, вилучено наркотичну сировину, ювелірні прикраси, мобільні термінали та інші речові докази їхньої протиправної діяльності. Боєприпаси, зброю і наркотичні препарати також вилучили у декількох жителів Вилкового й Арцизу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА