20:35 30.04.2021

StarLightMedia відкликає права на ретрансляцію телеканалів групи у "Ланета" - заява

2 хв читати
StarLightMedia відкликає права на ретрансляцію телеканалів групи у "Ланета" - заява

Медіагрупа StarLightMedia відкликає права на ретрансляцію телеканалів ICTV, "СТБ", "Новий канал", ICTV Ukraine, "ОЦЕ", М1 та М2 у ТОВ "Мережа Ланет" у зв'язку із суттєвим порушенням укладеного договору, йдеться в заяві медіагрупи, оприлюдненій у п'ятницю.

"StarLightMedia було зафіксовано факт істотного порушення договору зі сторони ТОВ "Мережа Ланет", а саме: припинення ретрансляції програм телеканалів "СТБ", ICTV, "Новий канал", "ОЦЕ", М1, М2. Згідно з договором, ТОВ "Мережа Ланет" зобов'язане забезпечити ретрансляцію програм у незмінному вигляді, водночас договором передбачено лише три випадки, за яких припинення ретрансляції програм телеканалів може мати місце без порушення його умов, але жоден з них не мав місця", - йдеться в заяві.

У ній зазначено, що "медіагрупа StarlightMedia не може не реагувати на таке грубе порушення умов договору, який продовжував діяти, та була вимушена негайно відмовитися від субліцензійного договору, додатків до нього та припинити дії субліцензії в односторонньому порядку".

"Хоч як це прикро, але навіть під час бізнес-спору ми зафіксували істотні порушення нашого договору зі сторони ТОВ "Мережа Ланет". Водночас важливим питанням для нас залишається ретрансляція каналів StarLightMedia у м. Сєвєродонецьк Луганської області. Ми направили комерційну пропозицію та готові продовжити переговори щодо ретрансляції телеканалів StarLightMedia на території м. Сєвєродонецька на умовах, як і з іншими провайдерами програмної послуги, з урахуванням особливостей відносин, які склалися", - повідомляють у медіагрупі.

Там додають, що StarLightMedia на період переговорів не планує пред'являти претензії в разі продовження ретрансляції її телеканалів для абонентів м. Сєвєродонецька.

"Питання лише в тому, чи готова друга сторона конструктивно та відповідально поставитися до цього, а не тільки робити гучні заяви та піар на нацбезпеці", - зазначив Микола Фаєнгольд, керівник дивізіону PayTV & Digital StarLightMedia.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА