21:49 30.04.2021

В Україну прибули півмільйона доз вакцин CoronaVac

1 хв читати
В Україну прибули півмільйона доз вакцин CoronaVac

В Україну прибули в п'ятницю 500 тис. доз вакцин CoronaVac від коронавірусної інфекції COVID-19, повідомляє прес-служба міністерства охорони здоров'я.

"500 тис. доз вакцини CoronaVac від COVID-19 прибули в Україну 30 квітня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

Міністр Максим Степанов повідомив, що незважаючи на дефіцит вакцин у світі в міністерстві роблять усе можливе для забезпечення громадян України вакцинами. За його словами, згідно з угодами і контрактами міністерство планує щотижня отримувати нові надходження вакцин.

"Хочу нагадати, що всі вакцини безпечні й ефективні. Це наш шанс врятувати своє здоров'я і повернутися до нормального життя", - сказав Степанов.

У МОЗ зазначили, що перша партія вакцини CoronaVac прибула в Україну 25 березня в розмірі 215 тис. доз, а 10 квітня державне підприємство "Медичні закупівлі України" прийняло 200 тис. доз. "Щеплення нею почалися 13 квітня. Загалом, в Україні законтрактовано 1 млн 913 тис. доз вакцини CoronaVac компанії Sinovac Biotech. Крім того, в Україні використовують вакцини виробників Pfizer і AstraZeneca (Covishield, SKBio)", - зазначили в релізі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА