07:14 02.05.2021

Українські сапери за тиждень знешкодили майже 300 снарядів і мін у зоні ООС

1 хв читати
Українські сапери за тиждень знешкодили майже 300 снарядів і мін у зоні ООС

Піротехнічні розрахунки ДСНС у районі ООС обстежили майже 65 га території в Донецькій і Луганській областях, знешкоджено 289 вибухонебезпечних предметів, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Протягом тижня піротехнічні розрахунки ДСНС 83 рази залучалися до очищення місцевості, об'єктів життєзабезпечення та інфраструктури від вибухонебезпечних предметів ... обстежено 64,46 га території, вилучено та знищено 289 вибухонебезпечних предметів", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у суботу ввечері.

Також наголошується, що рятувальники супроводжували аварійні бригади комунальних підприємств під час проведення ремонтних і профілактичних робіт на об'єктах електро- і водопостачання.

Крім того, в пунктах надання допомоги місцевому населенню, розташованих на території контрольних пунктів в'їзду-виїзду, рятувальниками надано допомогу 181 особі, зокрема, першу медичну і психологічну.

Разом із тим, силами ДСНС тривають відновлювальні роботи житлових будинків. За поточний тиждень завершені роботи за 53 адресами.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА