07:11 04.05.2021

Обвалився міст на автодорозі Львів-Луцьк, ніхто не постраждав

2 хв читати
Обвалився міст на автодорозі Львів-Луцьк, ніхто не постраждав

На автодорозі "Львів-Луцьк" 3 травня обвалився міст, постраждалих немає, повідомила прес-служба Національної поліції України.

"Водії, у селі Гайок, Кам'янко-Бузького району, Львівської області стався обвал шляхопроводу. Тож автодорога Н-17 Львів - Луцьк на цій ділянці не проїзна", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що організовано об'їзд за схемою (напрямок зі Львова): необхідно доїхати до Кам'янки-Бузької, там здійснити поворот наліво і потім - автодорогою Т-14-25 до Жовкви, після чого дорогою Р-15 у Червоноград, потім дорогою Т 14-10 до міста Радехів. А далі - за звичайним маршрутом.

У зворотному напрямку діє та сама схема руху.

Також повідомляється, що вантажівки будуть направляти на автодорогу М-06 Київ - Чоп.

Про інцидент повідомив також депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, зазначивши, що в результаті обвалу ніхто не постраждав.

Разом із тим, Зінкевич не рекомендує їхати через с. Сілець – м. Добротвір. "Дорога практично польова з дійсно глибокими вибоїнами", - зазначив він.

За даними "Укравтодору", мостовий перехід через річку Західний Буг на автомобільній дорозі Н-17 Львів - Радехів - Луцьк був побудований у 1960 році і відтоді жодного разу капітально не ремонтувався.

"Понад п'ять років штучна споруда перебувала в передаварійному стані. Минулого року міст був включений до списку Національної програми відновлення мостів - реконструкція переходу була запланована цього року. Роботи повинні початися вже в найближчі місяці", - зазначають в "Укравтодорі".

У 2020 році Служба автомобільних доріг у Львівській області провела тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації, переможцем якого стала компанія ТОВ СІНК ПЛЮС МІКК, орієнтовна вартість реконструкції мосту - 74 млн грн.

"Проект реконструкції вже найближчим часом буде представлений техраді "Укравтодору" і секції №5 ДерждорНДІ. Після цього буде оперативно визначено підрядника і в максимально короткі терміни розпочнуться будівельні роботи", - зазначають в "Укравтодорі".

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА