13:44 06.05.2021

Прикордонник, який зник на Одещині, знайдений мертвим - Дейнеко

1 хв читати
Прикордонник, який зник на Одещині, знайдений мертвим - Дейнеко

Прикордонник, який зник унаслідок перекидання патрульного човна на озері Тудорове в Одеській області, був виявлений загиблим, повідомив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

"На превеликий жаль, прикордонника майора Костянтина Коняєва, який зник унаслідок перекидання човна на озері Тудорове в Одеській області, знайшли загиблим. Колектив відомства до кінця не хотів вірити у найгірше і продовжував сподіватися на краще. Його пошуки тривали постійно. До них, окрім прикордонників, долучилися і рятувальники ДСНС, і співробітники водної поліції, і місцеві жителі", - написав Дейнеко у соцмережі Facebook у четвер.

Він зазначив, що саме Коняєв встиг скоординувати дії інших прикордонників, які перебували в човні, що дало змогу трьом військовослужбовцям врятуватися.

"Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким офіцера, який з честю виконував завдання з охорони державного кордону. Своїми вчинками він заслужив повагу підлеглих і товаришів зі служби", - додав Дейнеко.

Як повідомлялося, приблизно о 16:00 на озері Тудорове перекинувся катер, на якому патрулювали кордон четверо військовослужбовців Держприкордонслужби. Троє військовослужбовців дісталися до суші. Всі врятовані дістали переохолодження, один - травму ніг.

До пошуків четвертого прикордонника було залучено прикордонників прилеглих підрозділів, співробітників сектору водної поліції Одеського районного управління, ДСНС, рибалок, а також вертоліт Одеської авіаескадрильї Держприкордонслужби та водолазів ДСНС.

Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1388107398217354&id=100010543215513

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА