13:30 11.05.2021

У зв'язку з обстрілом в Ізраїлі українцям рекомендують уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів і дотримуватися інструкцій влади - посольство

2 хв читати
У зв'язку з обстрілом в Ізраїлі українцям рекомендують уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів і дотримуватися інструкцій влади - посольство

У зв’язку з ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння та обстрілами громадянам України рекомендовано уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів Ізраїлю для підвищення рівня обізнаності щодо власної безпеки.

"У зв'язку з ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння та масованими ракетно-мінометними обстрілами південних територій Ізраїлю, а також можливими обстрілами центральної частини Ізраїлю, у т. ч. міста Єрусалима, громадянам України рекомендується зберігати пильність і уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів Ізраїлю для підвищення рівня обізнаності щодо власної безпеки", - повідомляє посольство України в Ізраїлі.

У посольстві зазначили, що в разі обстрілів може бути активована сирена попередження.

Посольство закликає громадян України ставитись до всіх таких попереджень як до реальних та дотримуватись інструкцій місцевої влади.

"У разі перебування у населених пунктах країни, які розташовані у безпосередній близькості від сектору Газа, під час включення сигналу повітряної тривоги громадянам рекомендується невідкладно скористатися бомбосховищами", - йдеться в повідомленні.

У разі потрапляння в надзвичайні обставини громадяни України мають звертатися до посольства України в Державі Ізраїль.

Як повідомляється, останніми днями в Єрусалимі відбуваються акції протесту палестинців. Зокрема, раніше в понеділок на Храмовій горі в Єрусалимі знову сталися сутички між палестинцями та ізраїльською поліцією. За даними Палестинського Червоного Хреста, поранення отримали сотні палестинців.

У понеділок із сектору Газа по Ізраїлю було випущено десятки ракет. У відповідь армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по анклаву, знищивши щонайменше вісім бойовиків ХАМАС. Ударів також було завдано по ракетних установках. У свою чергу палестинські ЗМІ повідомили про загибель унаслідок цих ударів 20 осіб, зокрема дев'яти дітей. Ще 65 осіб поранені.

Джерело: https://www.facebook.com/UkraineInIsrael/posts/3868930789842412

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА